Rudarska 65 Tuzla vlada@tk.kim.ba
logo VLADA TUZLANSKOG KANTONA www.vladatk.gov.ba
Novosti iz ministarstava

Besplatni seminar za poduzetnike iz oblasti digitalne transformacije

30.08.2023

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnom privrednom komorom organizuje besplatni seminar iz oblasti digitalne transformacije za poduzetnike i obrtnike s ciljem jačanja njihovih internih upravljačkih kapaciteta.

 Seminar je namijenjen vlasnicima, izvršnim direktorima i menadžmentu kompanija, te voditeljima projekata, IT profesionalcima i članovima projektnih timova zaduženih za planiranje i provođenje digitalne transformacije organizacija.

Seminar će biti održan u srijedu, 6. septembra 2023. godine u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla, na adresi Trg slobode bb Tuzla sa početkom u 11:00 sati. Za pohađanje seminara nije neophodno tehničko predznanje.

Predavač na seminaru je mr.sc. Nedžad Junuzović, konsultant za agilnu i digitalnu transformaciju sa bogatim iskustvom iz navedenih oblasti, koje se temelji na velikom broju uspješno realizovanih projekata iz oblasti digitalne transformacije stranih i domaćih kompanija.

Bit će to prilika da učesnici kroz primjere iz prakse dobiju odgovore šta predstavlja digitalna transformacija te u kakvom je odnosu sa poslovnom agilnošću kompanije, koje su ključne tehnologije digitalne transformacije, šta predstavlja i zbog čega je važno primijeniti agilni pristup u digitalnoj transformaciji te koji su ključni koraci za uspješnu digitalnu transformaciju.