Uručivanje energijskog certifikata

 

Ministar obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona Ahmed Omerović i ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice TK Anela Ajšić posjetit će u četvrtak, 9. marta 2023. godine u 14:00 sati područnu školu Stari Đurđevik te uručiti energijski certifikat.

Riječ je o uspješnoj realizaciji projekta energijske efikasnosti objekta Caritasa Švicarske, Ministarstva prostornog uređenja i zaštite okolice TK i Ministarstva obrazovanja i nauke TK u okviru programa „Inovacije u energetskoj efikasnosti i obnovljivoj energiji za bolje prilagođavanje klimatskim promjenama i smanjenje siromaštva – EE FAZA III".

U prvoj fazi izvršena je sanacija objekta iz mjera energetske efikasnosti, dok je u završnoj fazi instalirana i stavljena u funkciju geotermalna toplotna pumpa. Svečanom uručenju certifikata prisustvovat će i predstavnik Caritasa Švicarske Fuad Imamović.

 Molim da medijski propratite događaj i o tome izvijestite medije.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv