Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaj dobilo specijalno priznanje „SREBRENA PLAKETA" za doprinos povećanju nivoa sigurnosti u saobraćaju


Povodom 77. godina od osnivanja Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK-a) dana 07.02.2023. godine u Sarajevu održana je svečana sjednica BIHAMK-a.
Na svečanoj sjednici od strane BIHAMK-a dodjeljivana su specijalna priznanja institucijama, nevladinim organizacijama, firmama i pojedincima za doprinos razvoju BIHAMK-a i unapređenju nivoa sigurnosti u saobraćaju na području Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Početak raspodjele dopunskih oznaka za taksi vozila u '23.

Povodom početka distribucije dopunskih taksi oznaka za 2023. godinu danas je Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona održalo konferenciju za medije na kojoj je javnost upoznata sa detaljima o propisanim načinima označavanja.

Opširnije...

JAVNA ČESTITKA

 

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona povodom Dana vozača i automehaničara (15. januara) upućuje iskrene čestitke svim vozačima i automehaničarima na području Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine.

Potpisani ugovori za realizaciju projekata u oblasti turizma

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona potpisalo je jučer ugovore s korisnicima projekta sufinansiranja infrastrukturnih projekata u oblasti turizma.

Opširnije...

POZIV ZA UČEŠĆE U PROCESU JAVNIH KONSULTACIJA:

NACRT STRATEŠKE PLATFORME RAZVOJA TURIZMA TUZLANSKOG KANTONA ZA PERIOD 2022.-2027. GODINA


Nacrt Strateške platforme razvoja turizma Tuzlanskog kantona za period 2022.-2027. godina usvojen je na sastanku Radnog tijela za izradu Strategije razvoja turizma Tuzlanskog kantona održanom 29.07.2022. godine.

Opširnije...

Kontinuiran rad na cestovnoj infrastrukturi TK

Okončavanjem četiri projekta iz prošlogodišnjeg plana rada Direkcija regionalnih cesta Tuzlanskog kantona nastavlja rad na regionalnoj mreži kojom se osigurava siguran, pouzdan i ekonomičan cestovni promet putnika i roba.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja