Obavještenje

Obavještavamo građane da se Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona od 09. januara 2023. godine nalazi na novoj adresi Maršala Tita do br. 34, Lamela „B" II i III sprat u Tuzli (zgrada Toranj).

Posjeta predstavnika GIZ-a projektu uspostave Digitalnog inovacijskog HUB-a u TK

Značaj i perspektiva uspostave Digitalnog inovacijskog HUB-a u Tuzlanskom kantonu, bila je tema jučerašnjeg sastanka direktorice programa Inovacija i digitalizacije MSP u BiH u okviru GIZ projekta (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH), Eve Maria Näher sa ministrom privrede Tuzlanskog kantona Edinom Durakovićem i predstavnicima kompanije Industrial Automation d.o.o. Tuzla, koja je voditelj uspostave Centra za digitalne inovacije u Tuzli.

Opširnije...

Ministarstvo privrede partner na uspostavi Digitalnog inovacijskog HUB-a u Tuzlanskom kantonu

U okviru projekta EU4DigitalSME, koji je usmjeren na stvaranje omogućavajućeg okruženja za MSP-ove za uspješno provođenje digitalizacije i inovacijskih transformacija, pokrenute su aktivnosti vezane za rješavanje potreba za digitalnom transformacijom MSP-ova, koje uključuju aktere na makro razini za poboljšanje ukupnih okvirnih uvjeta za promociju inovacija i digitalizaciju MSP-ova.

Opširnije...

Obavijest o produženju roka Javnog poziva za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu

 

OBAVIJEST
o produženju roka Javnog poziva
za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona je 13.06.2022. godine objavilo Javni poziv za odabir korisnika grant sredstava "Podrška razvoju Kantona" za 2022. godinu . Zbog ukazane potrebe produžava se rok za podnošenje prijava na navedeni Javni poziv do 15.07.2022. godine.

Objavljen Javni poziv za kandidovanje programa utroška sredstava Trajnog revolving fonda


Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da je objavljen Javni poziv za kandidovanje programa utroška sredstava Trajnog revolving fonda kod Union Banke d.d. Sarajevo, Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije za dugoročno finansiranje projekata putem dodjele kredita za 2022. godinu.

Opširnije...

Pametne Škole 2 dobitnik su priznanja Green Prix

U Zagrebu je, u okviru Greencajt festivala u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a u saradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, održana svečanost dodjele nacionalnih nagrada za okoliš 2022. – Green Prix.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv

 

Vi ste ovdje: Početna MINISTARSTVA Ministarstvo privrede