Federalno ministarstvo finansijski podržalo izgradnju Centra za autizam u Tuzli

Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona i Federalno ministarstvo rada i socijalne politike potisali su Ugovor o saradnji, korištenju i načinu utroška sredstava, na osnovu kojeg će sredstva u visini od 150.000 KM u narednom periodu (u skladu sa operativnim sredstvima Budžeta FBiH) biti uplaćena na račun BudžetaTuzlanskog kantona u svrhu izgradnje Centra za autizam u Tuzli.

Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona također je sa predstavnicima Humanitarne organizacije World Vision International, koja je iskazala spremnost da podrži projekat izgradnje Centra za autizam u Tuzli u novčanom iznosu od 10.000 KM, potpisalo "Memorandum o razumijevanju". Memorandum formalizuje sporazum o podršci World Vision BiH projektu izgradnje Centra za autizam Tuzlanskog kantona. Potpisivanjem Ugovora i "Memoranduma o razumijevanju" ispunjeni su svi neophodni uslovi kako bi se mogla izvršiti uplata ugovorom naznačenih sredstava namijenjenih u svrhu izgradnje Centra za autizam u Tuzli.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15