Rukometaši Slobode prezentovali planove o organizaciji Kupa BiH

Ministar za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Zlatan Muratović i ministar za prostorno uređenje i zaštitu okolice Zvjezdan Karadžin primili su danas predstavnike Rukometnog kluba „Sloboda" Tuzla, potpredsjednika Upravnog odbora Damira Bećirovića i člana Uprave Mirzu Čorbića.

rukometasi2Nakon što su prezentovali rezultate koji su postignuti u Premijer ligi Bosne i Hercegovine predstavnici Kluba upoznali su domaćine o predstojećoj organizaciji Kupa Bosne i Hercegovine koji će biti održan u Tuzli.

Pohvalivši entuzijazam kojim je vraćen sport u Tuzlu, ministar Karadžin je istaknuo da je neophodno stimulisati vrhunski sport poput rukometnog kluba „Sloboda", koji se izborio za domaćinstvo Kupa BiH na svom terenu.

Ministar Muratović ovom je prilikom naglasio da će Vlada Tuzlanskog kantona i Ministarstvo za kulturu, sport i mlade iznaći mogućnost da pomogne organizaciju ovog velikog sportskog takmičenja.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15