„Navike promijeni – školu opremi” – poziv na učešće u takmičenju!

Vlada Tuzlanskog kantona, Minstarstvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona i Centar za razvoj i podršku (CRP) Tuzla, vas pozivaju da se prijavite na regionalno takmičenje osnovnih i srednjih škola "Navike promjeni, školu opremi".

Takmicenje-1160x1323Rezultati koje u ovom takmičenju postignu škole sa područja Tuzlanskog kantona, biće vrednovani od strane Pedagoškog zavoda Tuzlanskog kantona, kroz Instrumentarij za vrednovanje škola. Sve škole učesnice će od organizatora dobiti odgovarajuće certifikate o učešću u takmičenju.

Prije vašeg prijavljivanja pažljivo pročitajte detaljno uputstvo o učešću na takmičenju, koje možete preuzeti zajedno sa obrascem za prijavu na: www. crp.org.ba ili www.vladatk.kim.ba
Vaše prijave očekujemo do 1. novembra 2021. godine (ponedjeljak) do kraja dana!


Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili su vam tokom prijavljivanja na takmičenje potrebna dodatna pojašnjenja ili informacije, možete se obratiti na:
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Tel: (+387 35) 255-217 ili 248-340
Kontakt osoba: Adi Tanović, Centar za razvoj i podršku (CRP)

Dokumente za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Takmičenje "Navike promjeni, školu opremi" dio je projekta „Inovativnim umom do ICT pametnih škola" ili skraćeno „Pametne škole 2". Radi se o 3,6 miliona KM vrijednom prekograničnom projektu. Projekt je sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije. u okviru INTERREG IPA CBC programa prekogranične saradnje Hrvatska –Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. Projekat implementiraju: Centar za razvoj i podršku CRP Tuzla kao vodeći partner sa partnerima: Tuzlanski kanton i Brodsko –posavska županija.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15

en-inv